Svetovno prvenstvo UNICON 16, Italija!

Posted: 21/05/2012 in Nekategorizirano

UNICON

Na našem planetu že mnogo let vsaki 2 leti poteka svetovno prvenstvo v monokolesarskih disciplinah in letos se ga bom ponovno po 4 letih udeležil tudi jaz in zastopal slovensko zastavo. Monokolesarstvo se iz leta v leto močno razvija in napreduje in letos je registriranih že več kot 1800 tekmovalcev iz vseh koncev sveta. Tekmovanja potekajo iz vseh možnih disciplin : Freestyle, Mountain-UNI, Street, Flatland, Trial, Distance,…

Tekmoval bom v šestih gorsko-monokolesarskih disciplinah, kjer je moj letošnji cilj doseči maksimalno število točk in priti na vrh v najmočnejši kategoriji tekmovanja (Leta 2008 sem na istem tekmovanju dosegel 2.mesto v downhillu kategorije od 16-19 let). Letošnja lokacija UNICON-a je najprimernejša za tekmovalce in gledalce iz Evrope, saj poteka v Brixnu, Italija (Brixen .Bressanone South Tyrol. Italy), in poteka: 20.-31.7.2012. beri dalje

highjump

Celotno tekmovanje traja 11dni, tako pa bo izgledalo moje potovanje:
V Italijo bom prispel 20.julija, kjer bo potrebno najprej dokončati registracijo in si poiskati miren kraj za prenočitve v teh dneh. Prvo tekmovanje bom imel v nedeljo, 22.7, kjer bom tekmoval v CrossCountry disciplini in MUni Obstacle. Nato sledi nekaj prostih dni, moja tekmovanja pa se nadaljujejo v soboto, 28.7, kjer bodo potekale discipline downhill in uphill. Med ostalim prostim časom bom sodeloval na delavnicah, ki so povezane z gorskim monokolesarstvom.
V teh 11dneh upam, da bom imel na voljo goPRO kamero za snemanje vseh pomembnih dogodkov in tekmovanj, sproti pa bom pisal tudi blog za vsak dan ter objavljal slike.

Za tekmovanje se maksimalno pripravljam že od začetka leta, poleg tega pa zbiram tudi sponzorska sredstva, saj je tekmovanje samo zelo drago. Kmalu se bo začel snemati tudi promocijski video na Pohorju!

Povezave:
www.2simpl.si
2simpl

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s